KNLTB Competitie 2020

 

Competitie Jeugd

De teams van Giethoorn zijn ingeschreven in de Kia Tenniskids competitie. Dit programma voor de jeugd is tot en met 12 jaar en afgestemd op de leeftijd en de mogelijkheden van deze groep. Vier kleuren brengen de vooruitgang van een kind in kaart: Blauw, Rood, Oranje en Groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten.

 

In september 2020 gaat deze Kia Tenniskids competitie op zondagen van start voor team ROOD, ORANJE en GROEN. Zodra het schema bekend is, zal de tennisschool of het tennisbestuur hierover informeren. Speeldata KNLTB Competitie

 

Competitie Senioren

Iedereen vanaf 17 jaar kan meedoen met de KNLTB senioren competitie. De KNLTB heeft een competitieaanbod voor beginnende, voor topspelers en voor iedereen daar tussenin.  Een competitieperiode bestaat uit 6 a 7 speelronden in de periode van april tot juni (KNLTB voorjaarscompetitie) en september tot november (KNLTB najaarscompetitie).

 

Een competitieteam bestaat uit minimaal 4 spelers (bijv. 4 heren of 4 dames of 2dames/2heren). Uiteraard mag je reservespelers opstellen in je team. In overleg met de Vereniging Competitie Leider (VCL) van SV Giethoorn SE (SVGSE) en het aanbod van KNLTB wordt er gekozen voor een bepaalde speeldag (bijv dinsdag) en competitiesoort (bijv. damesdubbelspel). Na de inschrijving deelt de KNLTB het team in zodat er competitie gespeeld kan worden tegen teams van andere verenigingen. Er wordt thuis en uit gespeeld. Zodra de indeling bekend is, ontvangt de aanvoerder hierover bericht en het wordt bekend gemaakt op de website van onze vereniging. 

 

De inschrijving voor KNLTB Competitie 2020 is inmiddels gesloten. Begin september 2020 gaat de competitie van start, klik op deze link voor Speeldata KNLTB Competitie. De volgende teams hebben zich ingeschreven;

2x dames team op dinsdagavond

1x 8&9 competitie op donderdagavond

1x gemengd dubbel op vrijdagavond

1x dames team op vrijdagavond

1x herenteam op zondag

De spelregels voor komende competitie zijn aangepast en hierover worden de aanvoerders van deze teams tijdig geinformeerd. De KNLTB en het bestuur SVGSE afdeling tennis houden de ontwikkelingen en maatregelen nauwlettend in de gaten en zullen zonodig hierover berichten.

 

Als je meer informatie wil hebben over het competitieaanbod binnen SVGSE, of als reservespeler wilt opgeven, of alvast wil aanmelden voor volgende competitieseizoen zowel individueel of als team, neem dan contact op met de VCL via jcgiethoorn@gmail.com.

 

  •