Welkom        

Het tenniscomplex van de vereniging in ons dorp met twee gravel- en een kunstgrasbaan ligt er speelklaar bij. Recreatieve spelers en sportieve personen kunnen in principe alle dagen, zowel overdag als ’s avonds  tegen een geringe vergoeding gebruik maken van de banen.

Mocht je interesse hebben om een balletje te gaan slaan of wil je beginnen met het nemen van een aantal tennislessen, dan ben je van harte welkom.

De tennislessen worden gegeven door gekwalificeerde trainers van de Tennisschool.

SVGiethoornSE zoals jullie zien opent de banen voor iedereen die wil tennissen. Wat is er nog mooier dan samen buiten sporten, dichtbij huis en na afloop gezellig napraten. 

Activiteiten zoals Toss, Competitie, Toernooien etc. zijn inbegrepen in contributie.

Ga voor een volledig overzicht van alle activiteiten naar de jaarkalender.

Aanmelding kan via de website of door te mailen naar tennis@svgiethoornse.nl

 

Open dag zaterdag 28 maart 2021

Programma

13.30-14:00 Ontvangst met koffie, thee en limonade

14.00- 15:00 Jeugd tenniskids clinic door Tennisschool Dallinga 

15:00-16:00 Senioren tennis clinic

15:00-16:00 Informatie en aanmelden Maak-Kennis-Met-Tennis

Aanmelding kan via tennis@svgiethoornse.nl Of je komt spontaan langs en doet mee.  

 

Ruim 1 miljoen tennissers

Nederland telt ruim 1 miljoen tennissers. Wat heeft tennis te bieden dat zó veel mensen er zo veel plezier aan beleven? Tennis daagt je uit. Of je het nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of nog gaat starten; tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend, gezellig en kun je het spelen wanneer het jou uitkomt. Kom naar onze club en ervaar hoe tennis ook jou uitdaagt! 

Wil jij nieuwe mensen ontmoeten, leren tennissen of gewoon lekker een balletje slaan? Dan ben je van harte welkom tijdens onze open dag. Iedereen, jong en oud, kan dan vrijblijvend kennismaken met de tennissport. Je hoeft alleen maar je sportschoenen aan te trekken. Rackets en ballen zijn op de club aanwezig. Graag tot dan!